Få mere at vide…

Lejeret

Lejelovgivningen indeholder komplicerede og ofte uoverskuelige regler for både udlejer og lejer. Der gælder desuden vidt forskellige regler afhængigt at typen af lejemål og hvilken kommune lejemålet befinder sig i. Det betyder, at man som lejer kan have vanskeligt ved at forudsige konflikter, uoverensstemmelser og tvivlsspørgsmål, der måtte opstå, og rettigheder der gælder for én lejer, gælder måske slet ikke for en anden.

For lejeren kan det derfor oftest betale sig at rådføre sig hos en lejeretlig kompetent jurist, så man både sikrer sig mod uforudsete udgifter og ubehagelige overraskelser.

Som medlem hos Juristerne kan du altid modtage rådgivning om dit lejeforhold, hvor vi afklarer dine rettigheder og forpligtelser. Vi kan – som eksempler – undersøge vilkårene i lejekontrakten, vi vurderer huslejens størrelse og vi håndterer konflikter, der måtte opstå, hvis dit lejemål bliver ramt af skader eller mangler.’

Ikke-medlemmer og udlejere får også hjælp

Vi sikrer vores medlemmer tryghed og ret til hjælp, når behovet opstår, men vi hjælper også lejere, der ikke er medlemmer. Uanset om du betaler for meget i husleje, har problemer med lejekontrakten, er uenig med udlejer eller blot svar på juridisk spørgsmål, er der hjælp at hente.

Se mere på linket ‘Priser og ydelser for ikke-medlemmer’ og ‘Priser og ydelser for udlejere’ under fanen ‘Om os‘.

Hjælp til selvhjælp

www.lejerensjurist.dk har vi forsøgt at samle vigtige – men letlæselige – informationer om relevante emner inden for lejeretten. Igennem vores sagsbehandling og i den daglige korrespondance med lejere, dukker flere emner op igen og igen. Vi har derfor forsøgt at samle viden og information om emner, der er særligt relevante og aktuelle for lejere i Danmark, som en hjælp til selvhjælp. Du kan finde emnerne i venstre side, under hver deres faneblad.